Web: www.accenture.com/ro-en/Careers/careersaiss


Adresa: Calea Turzii, nr. 178K, etaj 4, Cluj-Napoca


Contact: cluj.careers@accenture.com


Profilul companiei:

Divizia Accenture Industry X este o direcție inovativă în Accenture, care face posibilă transformarea digitală a business-ului clienților utilizând tehnologii smart & connected aplicate în proiecte din sfera: Smart Products, Rail Automation, Digital Manufacturing, Automotive sau Robotics. Are ca obiect de activitate transformarea digitală prin dezvoltarea unor noi ecosisteme și modele de afaceri pentru clienții companiei. Divizia este în continuă evoluție, având peste 850 de angajați în birourile din Cluj-Napoca, Târgu-Mures și Timișoara.


Domeniul de activitate: IT


Mesaj pentru participanți:

Află ce înseamnă să lucrezi în inima schimbării! În Accenture, poți începe o carieră care crește odată cu tine. Vei avea oportunități fără limite de a explora pasiunile și scopul. Vizitați-ne pentru a afla mai multe despre proiectele la care lucrăm, puneți toate întrebările pe care le doriți despre lucrul aici într-o sesiune de Speed Dating cu colegii noștri, descifrați indicii într-un joc de recrutare escape room, ascultați povești inspiraționale și obțineți o privire a culturii companiei noastre la o noapte de gaming și pizza. Consultați agenda completă și înregistrați-vă pentru a vă rezerva locul!


Locuri de muncă:

Automotive CPP Software Developer Specialist

Senior Python Developer

Functional Safety Engineer (ISO 26262)

Functional Safety Engineer (Vehicle ECU project)

Senior Full Stack Developer (Java focused)

Angular Tech Lead

Senior ABAP Developer

Senior Android Developer


Program în cadrul evenimentului:


Miercuri, 25 octombrie

Interval orar: 17:00 – 19:00

„Cheia viitorului tău se află în trecut”

Joc interviu în stil Escape Room, conceput pentru o echipă de doi candidați

Orice joc te face să te simți bine. V-am pregătit un „Escape Room” special care va simula un interviu din care veți învăța multe. Și ce poate fi mai bun decât să înveți jucând? 

În acest joc de interviu în stil escape room pentru o echipă de doi candidați, participanții vor explora o serie de „capsule ale timpului” tematice pentru a descoperi indicii ascunse și a rezolva puzzle-uri care dezvăluie cheia succesului lor profesional viitor. Jocul este conceput pentru a le evalua abilitățile de rezolvare a problemelor, munca în echipă, adaptabilitatea și creativitatea. Este necesară o pregătire minimă, deoarece jocul se bazează pe plicuri sigilate care conțin teasere. Adu-ți curiozitatea și hai să ne distrăm puțin.

Află mai multe detalii despre program mai jos și înscrie-te aici!

***

Setare:

Sala de interviuri este transformată într-un spațiu cu mai multe „capsule ale timpului” tematice. Fiecare capsulă este reprezentată de o masă sau zonă decorată cu plicuri sigilate și recuzită tematică. Un cronometru digital de numărătoare inversă pe perete indică faptul că candidații au la dispoziție 45 de minute pentru a-și îndeplini misiunea.

Personaje:

Intervievator: Persoana responsabilă cu monitorizarea progresului candidaților și cu furnizarea de indicii dacă este necesar.

Candidați: Echipa de doi candidați selectați pentru interviu. Candidații pot alege să vină deja în pereche într-o echipă de doi, aducând un prieten. Dacă candidații nu vin în echipe, intervievatorul încearcă să găsească pe loc un coechipier.

Instrucțiuni:

Candidații sunt informați că trebuie să exploreze fiecare capsulă a timpului pentru a descoperi indicii și a rezolva puzzle-uri legate de viitorul lor potențial la companie. Ei sunt instruiți să lucreze împreună pentru a debloca secretele ascunse în plicurile sigilate.

Provocări:

Teasers Time Capsule:

În interiorul fiecărei capsule a timpului tematice, candidații găsesc o serie de plicuri sigilate, fiecare etichetat cu un număr sau un simbol. Aceste plicuri conțin tease-uri, cum ar fi ghicitori, puzzle-uri sau provocări vizuale. Candidații trebuie să descifreze aceste teasere pentru a dezvălui indicii ascunse sau combinații pentru încuietori de pe capsule.

Puzzle-uri tematice:

Fiecare capsulă a timpului este asociată cu un anumit departament sau capacitate a companiei (de exemplu, Marketing, Cercetare și Dezvoltare, Capabilitatea Embedded, Capabilitatea Mobile etc.). Teaser-urile din fiecare capsulă sunt adaptate temei departamentului respectiv. De exemplu:

Marketing: rezolvă un puzzle care implică logo-urile unor branduri pentru a dezvălui un cod.

Cercetare și dezvoltare: Descifrați o formulă științifică pentru a debloca un compartiment.

Colectarea indicii:

Pe măsură ce candidații rezolvă teaser-urile și deblochează compartimente din capsulele timpului, ei colectează indicii legate de rolurile și responsabilitățile viitoare ale companiei. Aceste indicii pot fi sub formă de piese de puzzle, mesaje scrise sau diagrame vizuale.

Cheia viitorului tău:

Candidații trebuie să adune toate indiciile din diferitele capsule ale timpului și să le pună împreună pentru a dezvălui „cheia viitorului lor”.

Condiții de câștig:

Candidații câștigă jocul dacă deblochează cu succes încuietoarea cu combinație finală și ies din camera capsulei de timp în limita de timp de 45 de minute. Interviul este considerat un succes dacă ei duc la bun sfârșit provocarea. Vă așteaptă câteva premii interesante!

După joc, are loc o sesiune de debriefing pentru a discuta experiențele candidaților și pentru a oferi feedback.

Miercuri, 25 octombrie și joi, 26 octombrie

Interval orar: 25.10 – 18:00-19:00; 26.10 – 17:00 -18:00

Speed dating – Să vorbim despre interesele tale. Întrebați și noi vom răspunde.

Care sunt diferitele tipuri de locuri de muncă din industria noastră? Ce înseamnă de fapt aceste locuri de muncă? Care este impactul pe care îl pot aduce în societate prin munca pe care o fac? Care sunt valorile după care te ghidezi? Ce beneficii oferim? Echilibrul dintre viața profesională și viața privată, inteligența emoțională sau bunăstarea angajaților? Pot lucra de la distanță/ pot lucra de acasă? Care sunt oportunitățile reale de dezvoltare și avansare profesională?

Acestea ar putea fi întrebări care vă vor stârni interesul și curiozitatea. Sau poate nu ai întrebări, dar ești deschis la discuții, iar noi suntem aici pentru a te ajuta să descoperi un mediu extraordinar, oameni pasionați care fac lucruri incredibile, proiecte care te vor surprinde, impactul și valoarea pe care le aducem comunității și unei culturi. bazat pe incluziune și diversitate, egalitate și echitate.

Ei vor fi acolo pentru a vă răspunde la întrebări:

Poate vei descoperi că Accenture este cel mai bun loc de muncă pentru tine. Conversații grozave încep aici.

Înscrie-te aici!

joi, 26 octombrie

Interval orar: 16:30 – 17:00

Locație: Lounge, et 4.

Găsește-ți inspirația în oameni și în poveștile lor – – max 50 de participanți

Alăturați-vă pentru o prezentare inspirațională a colegei noastre Orsolya Pusok, managerul MES MOM, în timp ce ne poartă într-o călătorie captivantă prin cariera ei la Accenture.

Este o prezentare captivantă! Înscrie-te aici! 

Colega noastră va împărtăși momentele esențiale și lecțiile învățate în timpul perioadei sale ca stagiar, evidențiind experiențele transformatoare care i-au modelat traiectoria carierei. Ea va face lumină asupra provocărilor cu care s-a confruntat și asupra modului în care le-a transformat în oportunități de creștere și dezvoltare. Prin anecdotele personale și perspectivele dobândite pe parcurs, ea va oferi sfaturi valoroase despre navigarea în lumea corporativă și construirea unei cariere de succes.

În urma călătoriei sale, ni se va alătura un reprezentant HR Partner, care va discuta despre rolul critic al unui People Lead la Accenture. Un lider de oameni nu este un manager; sunt consilieri de carieră dedicați să ajute oamenii să prospere în cariera lor.

miercuri, 25 octombrie

Interval orar: 19:00 – 22:00

Seara de jocuri și pizza – max 50 de participanți

Vă invităm să experimentați cultura companiei noastre. Ne place să lucrăm la proiecte interesante și inovatoare, dar ne place și să ne distrăm. Puteți experimenta seara noastră obișnuită de joc organizată de colegii noștri. Vă așteptăm cu Console, Jocuri Retro și o mulțime de Jocuri de masă și felii de pizza gustoasă.

Înscrie-te aici!

Prezentări demo

miercuri, 25 octombrie

Interval orar: 16:00 -19:00

Locație: Lounge

Automobile – platforme autonome:

Tehnologia se îndreaptă rapid către vehiculele fără șofer prin conducerea autonomă. Am creat o platformă reconfigurabilă ca un mini-vehicul care utilizează hardware de calitate auto pentru a sprijini această tendință și pentru dezvoltarea și testarea în siguranță a unor astfel de tehnologii. Vă așteptăm să discutați mai multe despre toate aceste tehnologii emergente.

Înscrie-te aici!

miercuri, 25 octombrie

Interval orar: 16:00 -19:00

Locație: Centru de inovare

Sănătate, siguranță și mediu: GreenSense: IoT Data Insights for Environmental Impact

Îmbrățișăm sustenabilitatea cu tot ceea ce facem – de la deservirea clienților, partenerilor și comunităților noastre până la operarea ca o afacere responsabilă.

Veți vedea un proiect pe care l-am dezvoltat pentru a prezenta viziunea end-to-end a Accenture cu privire la integrarea datelor senzorilor IoT într-un sistem de raportare a durabilității. Acest proiect permite informații în timp ce generează valoare prin avertizare timpurie cu privire la nerespectarea limitelor de reglementare.

joi, 26 octombrie

Interval orar: 16:00 -19:00

Locație: Lounge

Railway – dispozitiv de siguranță feroviar

În Industry X, facem ca sistemul feroviar să funcționeze mai bine pentru societate într-un mod durabil și accesibil.

Vino să ne cunoști și vei participa la o demonstrație fascinantă – Rail Safety Device – care îmbunătățește siguranța lucrătorilor în întreținerea căilor ferate.

joi, 26 octombrie

Interval orar: 16:00 -19:00

Locație: Centru de inovare

Producție și robotică: Robotică aplicată în testarea mobilă:

Oferim soluții bazate pe robotizare la scară – pentru a împuternici forța de muncă și pentru a automatiza operațiunile. Veți vedea o aplicație care recreează teste folosind soluția robotică și este capabilă să recreeze mișcarea cu un grad ridicat de repetabilitate și precizie.