Autoworld

Web: www.autoworld.ro


Adresa:

  • Sediul Audi : Calea Turzii 249, Cluj Napoca
  • Sediul VW: Calea Floresti 145, Cluj Napoca
  • Sediul Carcloud: Str. Oradiei 1-7, Cluj Napoca

Contact:

  • Sediul Audi – 0264 520 600
  • Sediul VW – 0264 207 400
  • Sediul Carcloud – 0264 520 670

Profilul companiei:

Autoworld este dealer autorizat Volkswagen, Audi, Volkswagen Autovehicule Comerciale și Das WeltAuto. Cel mai nou membru al familiei este brandul Carcloud, ce comercializează autoturisme rulate.

Compania oferă serviciile clienților, prin intermediul celor peste 180 de angajați ai săi, fiind situată în Cluj-Napoca și are două sedii: showroom-ul Autoworld Volkswagen din Calea Florești nr. 145 și Autoworld Audi din Calea Turzii nr. 249. În cei peste 25 de ani de existență, Autoworld ocupă poziția de lider pe piața locală de import pentru mărcile pe care le reprezintă.

Motto-ul companiei, “From motion to e-motion”, exprimă dorința prin care Autoworld urmărește să transpună emoția, în conceptul de mobilitate. Se bazează pe modul în care se simte trecerea de la motivația punctului de start, la plăcerea emoțională a sosirii la destinație. Mergând mai departe, emoția este propagată în viitor, prin mobilitatea sustenabilă și prietenoasă cu mediul – electrică. Cele două service-uri autorizate Audi și Volkswagen, au primit de-a lungul vremii recunoaștere internațională.


Domeniul de activitate: Automotive


Mesaj către participanți:

Pasiunea ta pentru mașini se va întâlni cu realitatea în momentul în care te vei hotărâ să treci pragul companiei noastre. Suntem înconjurați de mașini puternice, de produse și servicii de calitate specifice spiritului nemțesc, tocmai de aceea probabil în compania noastră nu vei întâlni cei mai colorați pereți, sau poate cel mai tematic colț de relaxare, însă cu siguranță te vei întâlni cu spiritul de rigurozitate și prietenie al echipei AUTOWORLD.

Noi te așteptăm să ne calci pragul, atât cât programul nostru ne permite, pentru că încercăm să îți transmitem cât mai real procesele companiei noastre: procesul de vânzare și de service. Promitem să nu facem nicio improvizație, să nu aducem actori și să nu plănuim scenarii din timp. Ne permitem însă ca după programul nostru de lucru să te invităm la o sesiune despre cum poți achiziționa o mașină de la zero și care este procesul din service pentru o verificare preventivă.

Profită de oportunitatea de a te plimba printre ultimele modele de vehicule și îndrăznește să treci de pragul ușii de la service pentru a vedea adevăratul proces prin care poate și mașina ta a trecut. Și nu uita să ne surprinzi echipa de HR cu CV-ul tău și poate cu câteva întrebări îndrăznețe.


Program în cadrul evenimentului:

14:00-16:00 – Turul companiei Autoworld Audi, discuții deschise cu managerii companiei

16:00-18:00 – Turul companiei Autoworld Audi, discuții deschise cu managerii companiei

18:00-20:00 – Prezentarea procesului de achiziție al unei mașini și prezentarea unei verificări preventive de service.

26 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.