Web: https://www.cargolog.ro/contact


Adresa: Str. Deva 19, Cluj-Napoca


Contact: info@cargolog.ro


Profilul companiei:

Cargolog este una dintre cele mai importante companii de logistică din Transilvania, care a cunoscut o dezvoltare uriașă în ultimii ani. Compania, care a început ca un expeditor de mărfuri, are acum o flotă proprie de camioane, care este în continuă creștere.
Oferim soluții specializate în domeniul transportului mărfurilor vrac, fie că este vorba de cereale, furaje, substanțe lichide sau produse chimice. Suntem prezenți pe piețele naționale și internaționale, atât pe cale rutieră și feroviară. Efectuăm transporturi din România înspre țările din Europa Centrală și de Vest și retur.
Forța Cargolog stă în echipa sa, care lucrează împreună ca o comunitate coerentă pentru a se ajuta și a se sprijini reciproc.
Veniți să ne vizitați, ca să vă convingeți!


Domeniul de activitate: Logistică


Mesaj pentru participanți:

Cum ajung mărfurile pe rafturi?

Ce factori influențează transportul și cum ne afectează acesta viața de zi cu zi?
De multe ori nu ne dăm seama că aproape toate produsele ajung la consumatorul final datorită uneia sau mai multor echipe de logistică.

Dacă sunteți interesat de logistică și vă întrebați ce înseamnă transportul de mărfuri, vizitați-ne?
Nu contează dacă aveți sau nu experiență în acest sector, vă invităm să vă arătăm lumea noastră!


Program în cadrul evenimentului:

Te așteptăm să facem turul companiei, să povestim despre diviziile noastre și despre joburile noastre. După prezentare ești binevenit să ne jucăm împreună board games și să savurăm snacksurile pregătite.‍
Pentru a ne confirma prezența la eveniment, te rugăm să te înregistrezi aici!