CBRE – Partener Real Estate Noaptea Companiilor

Web: https://www.cbre.ro/en/about-cbre/careers


Contact:
mariana.rusenescu@cbre.com


Profilul companiei:

Când alegi un loc de muncă, nu alegi doar un cumul de beneficii materiale sau o poziție atractivă profesional. Alegi și un set de valori, și o echipă de oameni cât și un birou în care îți vei petrece mare parte din timpul tău.

CBRE este liderul global și național al pieței de consultanță imobiliară, iar in Romania este prima companie din real estate cu focus pe experiența utilizatorilor din spațiile de birouri.

Piața de birouri nu mai este doar despre metri pătrați închiriați si valoarea acestora, ci este mai ales despre oamenii și experiența pe care o traiesc acestia la locul de munca. Spațiul de birouri este într-o continuă evoluție, simultan cu evoluția companiilor ca structură, cu cea a tehnologiei și cu a noastră ca profil individual. Departamentul de birouri al CBRE România identifica concepte și soluții de lucru potrivite pentru companiile care își propun să își eficientizeze activitatea la birou aplicand o strategie în premieră pe piața locală de real estate prin care competențele de care clienții au nevoie într-un proces de relocare sau de planificare sunt dublate cu înțelegerea spațiului ca experiență personalizată, în acord cu filozofia și dinamica fiecărei echipe în mod particular.

Departamentul de birouri al CBRE România ofera servicii integrate de real estate, bazate pe cunoștințe comerciale, tehnice și de arhitectură a cond se adaugă expertiza extinsă pe serviciile de închiriere, atât pentru clienții locați, cât și pentru cei globali.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBRE), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles este cea mai mare companie de servicii comerciale și investiții în real estate din lume, pe baza veniturilor din 2018. Compania are peste 90.000 de angajați (fără a include afiliații), răspunde nevoilor dezvoltatorilor imobiliari și deservește proprietari și chiriași prin intermediul celor peste 480 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume. În România, CBRE oferă o gamă extinsă de servicii integrate, inclusiv administrare și coordonare de tranzacții și management de proiecte, servicii de design and build, managementul proprietății, administrarea investițiilor, evaluare, închiriere de proprietăți, consultanță strategică, vânzări de proprietăți, servicii ipotecare și servicii de dezvoltare. Pentru mai multe informații, vă rugam accesați www.cbre.ro.


Domeniul de activitate: Imobiliare

81 replies
 1. Janett Wilmarth says:

  This web site is really a walk-through for all of the info you wanted about this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and you’ll definitely discover it.

 2. ytmp3 says:

  Hello, i feel that i noticed you visited my website so i got here to return the desire?.I am trying to in finding things to improve\r\nmy website!I suppose its adequate to make use of a few of\r\nyour concepts!!\r\n\r\nCheck out my website : ytmp3

 3. mp3 juice says:

  No matter if some one searches for his required thing, thus he/she desires
  to be available that in detail, thus that thing is maintained over here.

  Feel free to surf to my webpage : mp3juice

 4. gate io nedir says:

  Your article made me suddenly realize that I am writing a thesis on gate.io. After reading your article, I have a different way of thinking, thank you. However, I still have some doubts, can you help me? Thanks.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *