Web: https://conexinstal.ro/


Adresa: Str. Tecuci nr. 24, Cluj-Napoca


Contact:

0264 354949 / 0733 034000
office@conexinstal.ro


Profilul companiei:

Profilul companiei este structurat pe operațiuni în domeniul instalațiilor în construcții: consultanță, soluții tehnice, proiectare pentru toate tipurile de instalații, achizitionarea de echipamente termice, comercializarea acestora, asistență tehnică la montaj, punere în functiune, service în garanție și post garanție, livrări piese de schimb. Diversitatea echipamentelor oferite de CONEXINSTAL asigură utilizatorilor un confort sporit. Soluțiile la cheie oferite de firma sunt in număr mare atât în județul Cluj cât și în țară:

  • Instituții de cultură, invățământ și medicină (biserici, școli, universități și spitale);
  • Instituții financiar – bancare;
  • Hotel-restaurant, clădiri noi și renovări;
  • Clădiri de birouri, hale industriale;
  • Asociații de locatari, locuințe private;
  • Centre de date – firme de soft, etc.

Astăzi, CONEXINSTAL înseamnă o echipă solidă care oferă consultanță, proiectare, montaj și mentenanță. Ne mândrim cu proiecte majore pe care le-am finalizat și clienți de prim rang alături de care evoluăm permanent.


Domeniul de activitate:  Operațiuni în domeniul instalațiilor în construcții


Mesaj pentru participanți:

Conexinstal a fost înființată în anul 1994. Oferim servicii în domeniul instalațiilor în construcții/HVAC: consultanță, soluții tehnice, proiectare, comercializarea echipamentelor de climatizare, asistență tehnică la montaj, montaj, punere în funcțiune, service în garanție și post garanție, livrări piese de schimb.

Soluțiile la cheie oferite de firmă sunt în număr mare atat in județul Cluj cât și în țară: instituții de cultură, învățământ și medicină, instituții financiar-bancare, hotel-restaurant, clădiri de birouri, hale industriale, asociații de locatari, locuințe private, centre de date – firme de software, etc.