Eckerle Automotive

Web: www.eckerle-gruppe.com


Adresa: Bulevardul Muncii, nr. 1-15, Cluj Napoca


Contact:
0799 310 069
0264 403 404


Profilul companiei:

Grupul german Eckerle operează în judetul Cluj prin Fabricile din municipiile Cluj Napoca şi Turda. Prin cele două unităţi, Eckerle Automotive – subsidiara din România a Grupului german, realizează producţie (asamblare manuală şi sudură) de componente şi subansamble electromecanice destinate industriei automotive.

Eckerle Automotive este specializată în asamblarea componentelor pentru industria auto, cum ar fi dispozitivele pentru funcții de confort (ridicare geamuri, ștergătoare de parbriz), dispozitivele pentru acționare și manevrabilitate (ABS, răcire etc.) sau articole de masă (blocare uşă, valve de ventilație).

La Fabrica din Cluj, inginerii proiectanţi dezvoltă solutii şi tehnologii destinate automatizării proceselor de producţie proprii, pentru celelalte societăţi din Eckerle Gruppe sau, la solicitare, partenerilor/clienţilor produselor realizate (Bosch, Brose sau Nidec).

Atât cunoștințele tehnice, cât și aptitudinile soft, sunt dezvoltate intern, prin școlarizări efectuate de către echipe interne de şcolarizare, manageri și supervizori, dar și extern, prin firme specializate.

În ceea ce priveşte planurile de investiţii pentru viitor, Eckerle Automotive continuă proiectul de automatizare şi îmbunătățire a utilajelor de producție, de automatizare a activităților repetitive (tăiere, îndoire, sudură componente), creșterea capacității prin mai multe automatizări şi facilitarea montajului individual prin introducerea unor concepte noi de montaj în linie.


Domeniul de activitate: Automotive


Mesaj către participanți:

Eşti o persoană creativă, dinamică şi îţi doreşti performanţă profesională? Iti doresti un loc de muncă stabil, cu posibilităţi de dezvoltare conform aspiraţiilor tale? Vino la Eckerle Automotive, pe Bulevardul Muncii!
Aici avem „Întotdeauna o soluție” pentru tine!


Program în cadrul evenimentului:

Echipa noastră te așteaptă oricând în intervalul 14:00 – 24:00 pentru a ne cunoaște! Cu această ocazie, îți vom povesti despre activitatea noastră, îți vom face cunoștință cu Eckerle – cel mai mare producător mondial de suporți de perii electrice folosite la motoarele de acționare a ștergătoarelor de parbriz, a geamurilor electrice, a scaunelor reglabile instalate în toate mărcile importante de autoturisme și cu colegii noștri care se preocupă zi de zi de producția la standardele cele mai înalte de calitate a acestor subansamble menite să asigure confortul conducătorilor auto.

O să ai ocazia să interacționezi cu inginerii noștri de top care îți vor face un tur al companiei și îți vor prezenta liniile de producție care au un înalt grad de automatizare, tehnicile de sudură rezistivă și cositorire a componentelor electronice și îți vor răspunde la toate întrebările și curiozitățile pe care le ai.

Te așteptăm cu drag!   

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.