GLOBAL CONVERGENCE

Web: www.globalconvergence.com


Adresa: B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 104, et. 2, Cluj-Napoca


Contact: hr-romania@globalconvergence.com


Profilul companiei: 

Global Convergence este o companie americană cu acoperire globală, furnizor de soluții complexe de gestiune a tot ce presupune infrastructura rețelelor de telecomunicații moderne: consultanță specializată; proiectare, implementare și mentenanță a rețelelor interne de comunicații; soluții de contact center; project management, și altele conexe.

Obiectivul nostru este să oferim clienților servicii și soluții integrate, inovatoare și să le generam astfel rezultate pozitive prin maximizarea performanței cu reducerea costurilor.

Suntem unul dintre furnizorii de soluții de telecomunicații și IT cu o creștere foarte rapidă în ce privește acoperirea globală, deservind peste 3000 de locații ale clienților din peste 170 de țări.

Avem patru sedii principale, în Florida – USA, Cluj—Napoca – România, Sao Paolo – Brazilia și Singapore – Singapore. Acestea includ și departamentele de suport 24x7x365: NOC – Network Operation Centers; MSC – Managed Services Centers și HD – Helpdesk.  La nivel regional, suntem prezenți cu birouri în Paris, București și Brașov.

Administrăm infrastructura de telecomunicații interne pentru unele dintre cele mai mari brand-uri la nivel global, creând astfel oportunități de carieră valoroase pentru angajații noștri ce presupun identificarea și lucrul cu cele mai noi și interesante tehnologii.

Suntem în continuă căutare de viitori colegi talentați care să se alăture echipelor noastre: ingineri de securitate a rețelor informatice, ingineri de rețea, ingineri de voce sau vorbitori de engleză, spaniolă, portugheză, chineză sau japoneză pentru departamentele de suport. 

Challenging. Fulfilling. Rewarding. Jobs@Global Convergence


Domeniul de activitate: Furnizare de soluții de telecomunicații și IT


Mesaj către participanți:

Vino alături de noi pentru o după amiază relaxantă ca între prieteni! Te așteptăm cu voie bună să descoperi oameni faini, un mediu de lucru frumos și relaxat, dar și oportunitățile de cariera din departamentele noastre de Helpdesk, Managed Services, Achiziții sau Inginerie. Curios să descoperi GCI? Hai la Noaptea Companiilor!


Program în cadrul evenimentului:

La Global Convergence programul va fi unul informal – preferăm să vă primim ca între prieteni. Astfel, vă așteptăm să vă facem turul companiei, să vă povestim despre departamente, despre joburi, iar ulterior sunteți bineveniți să rămâneți cu noi, să jucați board games și să savurați snack-uri alături de echipa noastră.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.