Web: http://www.humandirect.eu


Adresa: str. Racoviță 14, Cluj-Napoca


Contact: office@humandirect.eu, cariere@humandirect.eu


Profilul companiei:

De mai bine de 10 ani revoluționăm piața de Recrutare IT din România printr-o abordare tehnică. Aceasta presupune recrutori cu cunoștințe tehnice și pasiune pentru această industrie. Presupune respect față de timpul candidațiilor prin prezentarea elementelor cheie ale fiecărei oportunități. Și nu în ultimul rând, roluri alese cu grijă, ținând mereu cont de nevoile și motivațiile profesioniștilor tech: de la produs, la tech stack, ofertă salarială și beneficii.

Scopul nostru principal este să oferim mereu o experiență de nota 10* oamenilor tehnici, iar aprecierea candidaților pentru dorința noastră de a performa la standardele lor este mereu încununată de feedback-uri valoroase care ne ajută să perfecționăm și mai mult procesul nostru de recrutare.

Acum e ocazia TA să ne spui cum poate fi Recrutarea în IT îmbunătățită. Te așteptăm la Noaptea Companiilor!


Domeniul de activitate: Recrutare IT


Mesaj pentru participanți:

De mai bine de 10 ani revoluționăm piața de Recrutare IT din România printr-o abordare tehnică. Aceasta presupune recrutori cu cunoștințe tehnice și pasiune pentru această industrie. Presupune respect față de timpul candidaților prin prezentarea elementelor cheie ale fiecărei oportunități. Și nu în ultimul rând, roluri alese cu grijă, ținând mereu cont de nevoile și motivațiile profesioniștilor tech: de la produs, la tech stack, ofertă salarială și beneficii. În cadrul evenimentului te invităm la un Workshop/Debate despre Cum putem îmbunătăți procesul de recrutare și selecție în domeniul IT? Ce experiențe au împărtășit cu noi candidații și cum le putem implementa noi, oamenii de Resurse Umane în sfera muncii astfel încât să câștigăm mai mulți colegi noi (angajări). De asemenea candidații ne pot pune întrebări punctuale despre cum să gestioneze anumite situații pe care le întâmpină în procesul de selecție (interviuri, probe practice etc.). 

Scopul nostru principal este să oferim mereu o experiență de nota 10* oamenilor tehnici, iar aprecierea candidaților pentru dorința noastră de a performa la standardele lor este mereu încununată de feedback-uri valoroase care ne ajută să perfecționăm și mai mult procesul nostru de recrutare.

Acum e ocazia TA să ne spui cum poate fi îmbunătățită Recrutarea în IT sau dacă ești într-un rol de Specialist Resurse Umane, vino să afli ce poți îmbunătăți în sistemele actuale de HR (proces de recrutare, interviuri tehnice, prezentarea ofertei etc. Te așteptăm cu mare drag să povestim deschis despre toate aceste subiecte la Noaptea Companiilor!


Program în cadrul evenimentului:

Așteptăm cu mare drag participanții să ne viziteze în intervalul 16.00-22.00.
16:00-17:30 Workshop: Cum putem îmbunătăți procesul de recrutare și selecție în domeniul IT?
La finalul workshop-ului vom avea și o sesiune de Q&A la care vă invităm să participați.
Numărul de locuri este limitat: 20 de persoane
Confirmă participarea aici.

17:30-22:00 Networking & premii
Vă invităm la biroul nostru să participați la discuții și dezbateri privind recrutarea în IT.
Vrem să aflăm și opiniile voastre cu privire la cum percepeți procesele de recrutare și selecție și cum pot fi îmbunătățite.
Doi dintre voi vor pleca acasă cu seturi Lego, Vespa sau Ferrari.

Locuri de muncă: