Înregistrează-te AICI: https://forms.gle/xRUXAqW7iUpswhfY8


Web: https://www.allianztiriac.ro/


Adresa: Palas Campus, Corp B2, Strada Sfântul Andrei 39A, Iași


Contact: +40 745 673 668, extern.maria.apostol@allianztiriac.ro


Profilul companiei: 

Allianz-Țiriac este parte a Grupului Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare și asigurări și cel mai valoros brand de asigurări din lume, conform Interbrand, companie specializată în evaluarea brandurilor.

În România, Allianz-Țiriac pune de peste 29 de ani clientul în centrul activității sale, îsi ține promisiunile și caută tot timpul să se perfectioneze în beneficiul tuturor partenerilor săi – clienți, angajați, intermediari și acționari.

Allianz-Țiriac ocupă un loc de top în piața de asigurări din România și oferă clienților săi o gamă completă de acoperiri și servicii – asigurări generale, asigurări de viață și pensii private.

  • Un partener puternic, predictibil si onest

Allianz-Țiriac este un reper de calitate a serviciilor în piața asigurărilor din România și un partener puternic, predictibil și onest în economia românească. Allianz-Țiriac a plătit despăgubiri în valoare de 1,2 de miliarde de lei în 2022, contribuind astfel la asigurarea continuitatii afacerilor și ajutând asigurații să treacă mai ușor peste evenimente neprevăzute.

  • O echipă de profesioniști și o rețea teritorială extinsă

O echipă de 3.500 de experți în domeniul asigurărilor – angajați, parteneri de distribuție și brokeri – este la dispoziția clienților pentru a găsi împreună soluțiile potrivite la nevoilor lor.

Allianz-Țiriac se bazează pe una dintre cele mai extinse rețele teritoriale de pe piața românească a asigurărilor, fiind prezentă în toate județele din România.

  • Preocupați de experiența fiecărui client

Grija și respectul față de fiecare client, oferirea celor mai bune servicii din piață și o viteză de reacție pe măsură sunt principalele obiective ale Allianz-Țiriac în relația cu asigurații săi. Suntem preocupați în permanență de pregătirea celor mai buni specialiști, de evaluarea standardelor de selecție a partenerilor cu care colaborăm și de îmbunătățirea produselor oferite, a calității și vitezei de interacțiune cu clienții.

  • Un partener de nădejde al comunității

Filozofia Allianz-Țiriac în domeniul responsabilității sociale este construită în jurul parteneriatelor trainice, iar atunci când alegem să susținem o cauză facem acest lucru pe termen lung.

Investim în tinerii sportivi talentanți prin implicarea în proiectele Fundației Române Olimpice din 2012, promovăm incluziunea socială și educația copiilor din medii defavorizate prin susținerea SOS Satele

Copiilor și sprijinim mobilizarea extraordinară a Fundației Polisano pentru salvarea vieților copiilor cu marformații cardiace grave.

Din octombrie 2021, suntem mândri să fim asigurătorul oficial al COSR și al Echipei Olimpice, iar din 2022 ne-am unit forțele cu Comitetul Paralimpic Român pentru susținerea sportivilor paralimpici.


Domeniul de activitate: Asigurări


Mesaj pentru participanți: 

Căutăm pasionați de asigurări! Te invităm să afli tot ce vrei să știi despre noi și despre ce înseamnă să faci parte din echipa Allianz-Țiriac.

Hai în vizită pentru a afla mai multe despre proiectele la care lucrăm, pune toate întrebările pe care le dorești despre lucrul aici, ascultă povești inspiraționale și obține o privire a culturii companiei noastre.

Let’s care for tomorrow!


Program în cadrul evenimentului: 

Interval orar: 16:00 – 00:00

Te așteptăm să facem turul companiei, să povestim despre diviziile noastre și despre joburile noastre. După prezentare ești binevenit să rămâi, să povestim și să savurăm împreună snacksurile pregătite.

Pentru a ne confirma prezența la eveniment, înregistrează-te aici: https://forms.gle/xRUXAqW7iUpswhfY8