Înregistrează-te AICI: https://bit.ly/3skeT7F 


Web: https://www.preh.com/


Adresa: United Business Center 5, Str. Sfântul Lazăr, nr. 27A, Iași


Contact: iasi@preh.ro, hr.rd@preh.ro


Profilul companiei:

Preh este furnizor global in industria automotive, dedicat inovației, calității și know-how-ului ingineresc. De origine germana, compania activează de mai bine de 100 de ani în industria electronicelor.

Portofoliul nostru de produse cuprinde sisteme de control al climatizării și multifunctionale pentru volan, senzori, ECU, precum și soluții e-mobility pentru încărcarea sau managementul bateriei în mașinile electrice și hibride. Succesul nostru se bazează pe inventivitatea și entuziasmul colegilor noștri.

Pentru noi este foarte important să avem în echipe oamenii potriviți, care au o reală pasiune pentru inginerie și vor să se dezvolte într-un mediu performant. Ne place sa păstram un mediu cât mai plăcut în companie, în care fiecare coleg are ocazia să se exprime liber, să invețe și să schimbe idei.

Sediul din Iași are competențe în dezvoltare software, testare software și system, dezvoltare hardware și proiectare mecanică. Suntem mândri să dezvoltăm produse pentru furnizori de top precum Audi, BMW, Daimler, Porsche etc.


Domeniul de activitate: Automotive, R&D, IT


Mesaj pentru participanți:

Preh Iași s-a mutat în casă nouă, mai aproape de inima orașului.

Pe 9 noiembrie, de la ora 16:00 până la miezul nopții, deschidem larg ușile pentru toți pasionații de lumea automotive și tehnologie inovatoare.

Vei avea ocazia să vezi produse de top realizate chiar în Iași și să interacționezi cu oameni din diverse arii de dezvoltare, care au contribuit la crearea lor.

Înscrie-te mai jos și află ce surprize ți-am pregătit!


Program în cadrul evenimentului: 

ora 16:00             Cybersecurity & Functional Safety in automotive

ora 18:00             Basic of switching converters. Building blocks for power electronics

ora 20:00             Mechanical Engineering in Power Electronics

ora 22:00             Pioneering the electrical vehicle architecture

Înscrie-te aici: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=0uhTufP1_0ypseW5HOYIrS__NE0_G0hPhXnL9JkdXyJUQ1BBNzU3TFJPVzJYRlg0MVpFSVpMUDBSTC4u 


Job-uri:

https://career.preh.com/en/job-openings/current-job-offers.html?yid=3106