Înregistrează-te AICI: https://bit.ly/3QqYFS7


Web: https://tremend.com/


Adresa: FabLab, Strada Morilor 56, Iași 700259


Contact: hello@tremend.com


Profilul companiei:

Tremend Software Consulting este hub tehnologic pe regiunea CEE pentru Publicis Sapient, parte a Publicis Groupe. De peste 17 ani, compania și-a dovedit ADN-ul tehnic atât prin concentrarea pe adopția în ritm accelerat a tehnologiilor emergente, cât și prin livrarea de soluții complexe și inovatoare care răspund nevoilor actuale de transformare digitală și deschid calea pentru un viitor mai bun și mai inteligent.

Echipa Tremend este specializată în furnizarea de servicii de consultanță, strategie și implementare de soluții software complexe, programe de inovare și management de produs pentru companii din diverse industrii, inclusiv telecomunicații, finanțe, bancar, auto și sănătate.

Compania a fost fondată de dezvoltatori de software români, cu experiență în Silicon Valley, iar acum numără peste 1000 de experți în inginerie software, cu competențe profesionale avansate și un grad înalt de căutare pe piață, uniți de dorința de a genera un impact pozitiv prin tehnologie, experimentând cu cele mai noi tehnologii în Tremend Labs. Tremend și-a asigurat poziția în prestigiosul clasament FT1000 al celor mai dinamice companii din Europa, cu un record remarcabil de șase apariții.

Descoperă pozițiile deschise și începe-ți călătoria tehnologică alături de echipa Tremend!


Domeniul de activitate: IT


Mesaj pentru participanți: 

Te așteptăm la un eveniment interactiv marca Tremend, în cadrul căruia vom dezbate impactul digitalizării asupra consumatorilor, ne vom prezenta echipa și vom explora cultura organizațională.

În timpul evenimentului, vei avea ocazia să interacționezi cu experți și lideri din industrie, dar și pasionați de digital, care își vor împărtăși cunoștințele și expertiza despre modul în care digitalizarea schimbă lumea. Prin discuții interactive, prezentări și exemple concrete, vei putea înțelege mai bine cum revoluția digitală modelează viitorul.

Indiferent dacă ești un profesionist în domeniul afacerilor, student sau pur și simplu curios să ne cunoști, acest eveniment își propune să te inspire și să inițieze conversații semnificative.

Nu rata șansa de a face parte din discuție! Rezervă-ți locul acum și alătură-te nouă la Noaptea Companiilor.


Înregistrează-te aici:

 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeilPoWjOfIbW9Gzwl4xq0r0Np0eWEEMoE9vp0rgtfqbRCMvg/viewform

Program în cadrul evenimentului:

17:00 – 18:00 Oportunități de dezvoltare profesională

La Tremend ne angajăm să facilităm colegilor noștri dezvoltarea abilităților, avansarea în carieră și atingerea potențialului lor maxim. Ne implicăm activ în construirea viitorului lor și le suntem alături în drumul către succes.

18:00 – 19:00 This is us: Proiecte Tremend și premii

Scopul acestui program este să prezinte proiectele de succes ale companiei, subliniind inovația și impactul acestora asupra industriei IT. Participanții se pot aștepta să afle despre cele mai recente tehnologii, soluții inovatoare și colaborări de succes. În paralel cu prezentările proiectelor, pregătim și un concurs quiz cu ocazia căruia se pot câștiga premii surpriză.

19:00 – 20:00 Impact films

O serie de mini-documentare care prezintă povești despre impactul muncii noastre asupra oamenilor și comunităților, precum și provocările cu care ne-am confruntat în acest proces. De asemenea, vom analiza modul în care transformarea digitală a schimbat lumea și cum ne propunem să continuăm să modelăm viitorul.

20:00 – 21:00 Drinks, food, and networking


Job-uri: