Înregistrează-te AICI: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfO89yeeuLyuRb5WHow9JGCKkcm8iOMCZlyuVvGlMkr31Yb6Q/viewform


Web: https://iuls.ro/


Adresa: Aleea Mihail Sadoveanu nr. 3 700490 Iași


Contact: 0232 407 407, rectorat@uaiasi.ro


Profilul universității:

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” este în proces continuu de modernizare, are profesori tineri, implicați în proiecte de cercetare, consultanță și oferă ajutor absolvenților dincolo de mediul academic.

Facultățile de Agricultură, Horticultură, Ingineria Resurselor Animale și Alimentare și cea de Medicină Veterinară au recunoaștere europeană pentru 17 specializări din topul cerințelor pieței muncii.

Pregătim pentru viitor ingineri pentru agricultură, horticultură, biologie, ingineria și managementul afacerilor agricole, protecția mediului, zootehnie, industria alimentară, alimentație publică și turism, biotehnologii agricole, precum și medici veterinari.

USV Iași oferă toate condițiile:

Tehnologii și laboratoare de ultimă generație

Campus universitar modern

Pregătire practică în baze proprii

200 de cadre didactice cu expertiză națională și internațională

Burse de studiu și sociale între 750 și 1200 lei


Mesaj pentru participanți:

Cu mare bucurie, ne pregătim să vă întâmpinăm în cadrul evenimentului special Noaptea Companiilor la USV Iași, o ocazie unică de a descoperi tainele și inovațiile din spatele ușilor unei instituții dedicate cercetării și educației de înaltă calitate. Ne-am străduit să pregătim pentru dumneavoastră o seară plină de surprize și experiențe memorabile.


Program în cadrul evenimentului: 

Formular de înregistrare: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfO89yeeuLyuRb5WHow9JGCKkcm8iOMCZlyuVvGlMkr31Yb6Q/viewform

Pentru a facilita desfășurarea fluidă a evenimentului, vă rugăm să vă prezentați cu 10 minute înainte de începerea programului în fața clădirii principale a Universității, situată pe Aleea Mihail Sadoveanu nr. 3.
Un reprezentant al echipei noastre vă va întâmpina cu zâmbetul pe buze și vă va îndruma către punctele de întâlnire pentru fiecare activitate din program.
Pentru orice detalii suplimentare sau întrebări, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0753 427 627.

16:30 | WORKSHOPCe știi despre horticultura urbană? Alăturați-vă specialiștilor noștri pentru a explora minunile horticulturii urbane și pentru a învăța cum putem contribui la dezvoltarea unui mediu urban sustenabil și plin de viață.

16:30 | WORKSHOPÎți cunoști bine animalele de companie? Descoperiți secretele îngrijirii animalelor de companie alături de experții în domeniu și învățați cum să vă relaționați mai bine cu prietenii voștri necuvântători.

17:00 | Vizitare Crama & Degustare de Vinuri: Explorați arta producției de vinuri în cadrul Cramei noastre și bucurați-vă de o degustare inedită.

17:30 | Vizitare Institutul de Cercetări pentru Agricultură și Mediu: Pășiți în universul cercetării agricole și mediului și aflați despre proiectele noastre inovatoare care vizează să promoveze practici durabile și protecția mediului.

18:00 | Vizitare Centrul Regional de Cercetare pentru Bolile Emergente, Zooneze și Siguranța Alimentară: Unde vă invităm să descoperiți lumea fascinantă a cercetării asupra bolilor emergente și a siguranței alimentare, într-o vizită ghidată de experți în domeniu.

18:30 | Vizitare Atelierul de Microproducție & Degustare: Pătrundeți în culisele microproducției și savurați produse deosebite.


Domeniul de activitate: Educație