Web: http://iuliusmall.com/cluj/


Adresa: str. Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53B, Cluj-Napoca


Contact: cinfo.cj@iuliusmall.com


Profilul companiei:

Iulius Mall Cluj este de 15 ani una dintre cele mai apreciate și vizitate locații din Cluj-Napoca. Include peste 230 magazine, un hypermarket Auchan, cinematograf multiplex Cinema City cu 10 săli, food court, o parcare subterană şi supraterană cu o capacitate de peste 2.000 de locuri şi alte destinaţii de relaxare. Iar Iulius Parc, din apropiere, este colţul de natură preferat de clujeni.

Inaugurat în anul 2007 şi orientat către multiculturalitate, Iulius Mall Cluj îmbină, într-o manieră originală, funcțiunile sale multiple cu apetitul transilvănenilor pentru artă sub toate formele.

Iulius Mall Cluj este definit de un spirit vibrant și energic.În imediata apropiere a mall-ului, compania IULIUS a dezvoltat trei clădiri de birouri clasa A, cu o suprafață totală de peste 26.000 mp, unde lucrează peste 3.000 de persoane.


Domeniul de activitate: Retail


Program în cadrul evenimentului:

Îți dorești să vezi mall-ul dintr-o altă perspectivă? Te așteptăm joi, la Centrul Informațional pentru a luat parte la un „tur mai altfel” al locului tău preferat, atât de shopping, cât și de relaxare. Ulterior, am pregătit o zonă specială, unde vom discuta mai multe, ne vom cunoaște mai bine și desigur o serie de surprize te vor aștepta. Sună bine, nu? Pentru o cât mai bună organizare, te așteptăm să completezi formularul de aici.