Web: www.keszgroup.ro, www.kesz.ro


Adresa: Hexagon Offices, Calea Turzii nr. 178K et. 2, Cluj-Napoca


Contact:
Sárosi Béla: 0733 770 022 / sarosib@kesz.ro
Office: 0364 080 136 / kesz@kesz.ro


Profilul companiei:

KÉSZ România, membră a Grupului KÉSZ, are o istorie de peste 20 de ani. Originile sale datează din 2001, iar astăzi este una dintre cele mai importante companii de pe piața de construcții din România și un actor important în domeniu în Europa Centrală și de Est.

În calitate de antreprenor general, are o gamă largă de referințe în domeniul proiectelor industriale, comerciale și de altă natură, a realizat lucrări de construcții complexe, hale de producție, depozite, fabrici, clădiri comerciale, mai multe clădiri de birouri de ultimă generație, centre comerciale, clădiri publice, săli de sport, clădiri de sănătate și chiar centre wellness.

Datorită portofoliului larg de servicii și a resurselor proprii, societatea KÉSZ este un jucător de top pe piața construcțiilor, fiind capabilă să răspundă în mod eficient cererilor exigente și complexe ale industriei. De la proiectare până la execuție, de la montaj de instalații și tehnologii de ultimă generație până la dezvoltări imobiliare, răspunde la nevoile emergente ale beneficiarilor săi din toate punctele de vedere.

Procesele de lucru, sistemele de management al calității și metodologia de gestionare a proiectelor sunt în conformitate cu standardele grupului, asigurând o expertiză, o calitate și o respectare a termenelor limită constante.

Sediul central și biroul nostru, Hexagon Offices, este una dintre cele mai impresionante clădiri de birouri din Cluj-Napoca, și este situat pe o arteră de transport aglomerată, aproape de centrul orașului și de principalele noduri de transport. În această clădire este găzduită și echipa KÉSZ România cu cei peste 120 angajați. Prin designul tehnic inovator și soluțiile arhitecturale alternative, precum și prin dotările sale de secol XXI, cu soluții ecologice bazate pe utilizarea surselor de energie regenerabilă, clădirea de birouri de categoria “A”, cotată BREEAM Excellent, este un candidat demn de a juca un rol emblematic în viața de afaceri a orașului.


Domeniul de activitate: Industria construcțiilor


Mesaj către participanți:

Dacă vreți să ne vizitați, să vă faceți o idee despre procesele complexe ale unei construcții, de la stadiul de pregătire la cum se realizează și cum se urmărește o investiție de mare anvergură, vă așteptăm cu porțile deschise, cu activități și workshopuri interesante.

La noi ai șansa să vezi proiectarea parametrică, proiectarea în sistem BIM, realitatea virtuală de pe un șantier, ofertarea unui proiect, pregătirea și urmărirea producției. Suntem mândri să avem o echipă tânără, cu o cultură pentru muncă de echipă, cu grupuri ce lucrează în sinergie într-un mediu ambiental plăcut.

Toate acestea ne susțin creativitatea și fac din noi o organizație autentică.

Credem că inovația și seriozitatea ne deosebesc și ne mențin printre cele mai bune companii de construcții din România.


Program în cadrul evenimentului:

KÉSZ România una dintre cele mai importante companii din industria construcțiilor, cu o istorie de peste 20 de ani pe piața locală, cu ocazia evenimentului organizat de Noaptea Companiilor te așteaptă cu porțile deschise să participi la discuții unice față în față cu inginerii noștri din departamentele de proiectare, ofertare și contractare, pregătirea producției, execuție și departamentul financiar contabil, dar vei avea ocazia și să participi la prezentări pe teme actuale și interesante.

14:00 Welcoming & Networking

17:00 Ce facem şi cum facem când proiectăm structuri din beton? Proiectarea structurilor monolite şi prefabricate de beton armat conform cerințelor pieței de azi.

Detalii: https://fb.me/e/1QfV2i8h7

18:00 Ce înseamnă și cum se face proiectarea parametrică? Softuri utilizate la analiza și dimensionarea structurilor de oțel.

Detalii: https://fb.me/e/4cNjpIX8j

19:00 Instalații în construcții sau cum dai viață unei clădiri?

Detalii: https://fb.me/e/2NoHWJctj

20:00 Cum scoatem totul la “lumină”? #energie #viață #viitor. Energia electrică și rețelele electrice – sistemul nervos al construcțiilor.

Detalii: https://fb.me/e/3sBk0ziYf

21:00 Trecut și viitor în construcții: Reabilitarea unei clădiri istorice și construcția unei noi clădiri de birouri contemporane, ultra-moderne în inima Bucureștiului.

Detalii: https://fb.me/e/2uGos2oVi

22:00 Cum s-a realizat cea mai exigentă clădire de birouri din Estul Europei, care se află la Cluj: Retrospectiva execuției Sediului Central Administrativ al Băncii Transilvania.

Detalii: https://fb.me/e/3Of9qMj1b

Înscrie-te și hai în vizită să cunoști echipa și locuri de muncă!
https://forms.gle/NjVvjLs72YULRRXj6

KÉSZ România – o nouă stație în cariera ta!

* Ne rezervăm dreptul de a modifica programul.