Web: www.keszgroup.ro, www.kesz.ro


Adresa: Hexagon Offices, Calea Turzii nr. 178K et. 2, Cluj-Napoca


Contact:
Sárosi Béla: 0733 770 022 / sarosib@kesz.ro
Office: 0364 080 136 / kesz@kesz.ro


Profilul companiei:

KÉSZ România, membră a Grupului KÉSZ, are o istorie de peste 20 de ani. Originile sale datează din 2001, iar astăzi este una dintre cele mai importante companii de pe piața de construcții din România și un actor important în domeniu în Europa Centrală și de Est.

În calitate de antreprenor general, are o gamă largă de referințe în domeniul proiectelor industriale, comerciale și de altă natură, a realizat lucrări de construcții complexe, hale de producție, depozite, fabrici, clădiri comerciale, mai multe clădiri de birouri de ultimă generație, centre comerciale, clădiri publice, săli de sport, clădiri de sănătate și chiar centre wellness.

Datorită portofoliului larg de servicii și a resurselor proprii, societatea KÉSZ este un jucător de top pe piața construcțiilor, fiind capabilă să răspundă în mod eficient cererilor exigente și complexe ale industriei. De la proiectare până la execuție, de la montaj de instalații și tehnologii de ultimă generație până la dezvoltări imobiliare, răspunde la nevoile emergente ale beneficiarilor săi din toate punctele de vedere.

Procesele de lucru, sistemele de management al calității și metodologia de gestionare a proiectelor sunt în conformitate cu standardele grupului, asigurând o expertiză, o calitate și o respectare a termenelor limită constante.

Sediul central și biroul nostru, Hexagon Offices, este una dintre cele mai impresionante clădiri de birouri din Cluj-Napoca, și este situat pe o arteră de transport aglomerată, aproape de centrul orașului și de principalele noduri de transport. În această clădire este găzduită și echipa KÉSZ România cu cei peste 120 angajați. Prin designul tehnic inovator și soluțiile arhitecturale alternative, precum și prin dotările sale de secol XXI, cu soluții ecologice bazate pe utilizarea surselor de energie regenerabilă, clădirea de birouri de categoria “A”, cotată BREEAM Excellent, este un candidat demn de a juca un rol emblematic în viața de afaceri a orașului.


Domeniul de activitate: Industria construcțiilor


Mesaj către participanți:

Ești pasionat de lumea construcțiilor și dorești să afli mai multe despre procesele complexe din spatele fiecărui proiect?

La KÉSZ Romania, te așteaptă o echipă tânără și dinamică, cu o cultură puternică a muncii în echipă. Toate acestea susțin creativitatea noastră și ne transformă într-o organizație autentică, mereu în dezvoltare atât pe plan personal, cât și profesional.


Program în cadrul evenimentului:

Am pregătit prezentări captivante despre subiecte actuale și de interes, percum DIGITALIZAREA INDUSTRIEI, urmate de sesiuni de Q&A și oportunități de networking.

25.10.2023, miercuri

17:00Daily Design Decisions. Provocări și soluții în proiectarea structurilor. Studii de caz. Softuri BIM

19:00 Inginerie digitalizată în execuția instalațiilor complexe – o nouă perspectivă

26.10.2023, joi

16:00Digitalizare în execuție. Eficiență, calitate, responsabilitate. Exemple și studii de caz

18:00De la strategie la implementare: digitalizarea în proiectele de inginerie electrică

20:00Digitalizarea pentru eficiență. Studii de caz din perspectiva unui director tehnic

* Ne rezervăm dreptul de a modifica programul.

Hai să ne cunoaștem! Cine știe, KÉSZ România poate fi următoarea stație în cariera ta!