Web: https://molromania.ro/ro


Adresa: 

Sediul Central – Bd. 21 Decembrie 1989, Nr.77, Camera C.1.1
Clădirea C-D The Office, Etaj 1, Cluj-Napoca


Contact: 

+40 264 407600
receptie.cluj@molromania.ro


Profilul companiei:

Subsidiară a Grupului MOL, care derulează operațiuni în peste peste 30 de țări și deține o forţă de lucru dinamică formată din peste 25.000 de angajaţi în întreaga lume, MOL România este una dintre cele mai importante companii petroliere din România, cu o activitate de peste 27 ani pe piața locală.

Avem un portofoliu extins de produse, servicii și operațiuni complexe în domeniul comerțului de carburanți, lubrifianți, GPL, produse petrochimice, bitum și electromobilitate. În prezent, deținem un număr de 253 de stații de servicii la nivel național, două  depozite de carburanți, la Giurgiu și Tileagd, și un terminal GPL la Tileagd. MOL România are sediul social la Cluj-Napoca, centru de afaceri la București, un sediu administrativ la Arad și un număr de aproximativ 260 de angajați proprii.

Suntem prima companie petrolieră care a implementat un program de loialitate, MOL MultiBonus, recompensat de două ori cu locul I pentru calitate în clasamentul programelor de loialitate din România, în cadrul cercetării de piață QUDAL. MOL Go este aplicația pentru telefoane mobile creată pentru clienții MOL, care virtualizează cardul MultiBonus și oferă o serie de beneficii: localizarea rapidă a produselor și serviciilor comercializate în stațiile MOL, de la carburanți la spălătorie auto sau cafeaua Fresh Corner.

Suntem un partener de încredere al comunităților și ne implicăm activ în viața acestora printr-o serie de programe de responsabilitate socială pe termen lung adresate sănătății, educației, sportului și protejării mediului.


Domeniul de activitate: Industria petrolieră


Mesaj către participanți

Credem cu tărie că discuțiile libere, relaxate, ne ajută să ne cunoaștem mai bine și să facem alegerile potrivite. Și nu doar în carieră!

Te invităm la noi în birou ca să ne cunoști și să înțelegi mai bine ce facem noi, la MOL România.

Deschidem larg ușa și te așteptăm la Noaptea Companiilor, un eveniment non-conformist și care ne place mult, pentru un “vibe” plin de energie,  de care este direct responsabil echipa MOL Cluj, adică peste 60 de colegi din patru generații, de la Baby Boomers la generația Z, care pun business-ul în mișcare, zi de zi, fie că este vorba despre livrări de carburanți, analize de business, operațiuni contabile, prospecții de piață, strategii și operațiuni HR sau sisteme IT.

Suntem încântați să te primim alături de noi! Împreună modelăm viitorul mobilității!


Program în cadrul evenimentului:

Află despre MOL, diviziile companiei și portofoliul de produse & servicii

Află mai multe informații despre Grupul MOL și activitatea subsidiarei MOL România. Ne-am propus să discutăm și despre valori și cultură organizațională, pe îndelete.

Ai ocazia să înțelegi mai bine ce înseamnă MOL România și să descoperi care sunt diviziile de business. Îți prezentăm și portofoliul nostru de produse și servicii, care este unul complex și permanent actualizat, tocmai pentru a răspunde cât mai bine nevoilor mereu în schimbare ale clienților. 

Ne place LEAN 

Nouă ne plac lucrurile simple și eficiente și suntem adepții filosofiei LEAN. Dacă vrei să afli ceva mai mult despre conceptul LEAN – de unde a pornit, ce înseamnă și ce beneficii aduce în procesul de lucru – te invităm la o discuție interactivă cu trainerul nostru LEAN, Botond Asztalos.

Ce job ți-ar plăcea?

Află cum este să lucrezi la MOL chiar de la potențiali viitori colegi. De la ei vei înțelege cel mai bine de ce merită să faci parte din echipa noastră, care este atmosfera de lucru la noi, cum colaborăm, dar și ce ai avea de făcut într-un anumit rol la MOL sau cum se derulează cele mai importante sarcini de lucru.

Energizează-te cu Fresh Corner

Ce zici de o cafea Fresh Corner pentru un plus de energie? Ca să ne cunoaștem mai bine ți-am pregătit cafea și patiserie proaspătă de la Fresh Corner, concept introdus în România în vara anului 2015 și care s-a bucurat de mare succes încă de la început. 

Vrei să devii client MOL? Nimic mai simplu! Ți-am pregătit cardul Multibonus co-branded MOL & UNTOLD în ediție limitată, cu numeroase beneficii pentru clienții MOL. Desigur, sunt incluse și avantajele clasice ale programului MultiBonus

Te rugăm să te înregistrezi aici alegând unul dintre intervalele orare în care vrei să ne vizitezi:

16:30 – 17:30

18:30 – 19:30

20:30 – 21:30

22:30 – 23:30


Locuri de muncă:

Back-Office Expert/Romania-Cluj-Napoca

Back Office Clerk/ Romania-Cluj-Napoca

Card Assistant Trainee/Romania-Cluj-Napoca

Telephone Account Manager/Romania-Cluj-Napoca

Senior Buyer Trainee/Romania

Buyer/Romania

IT Application Support Engineer/Romania

Tax Analyst/Romania

Business Support Manager/Romania

Trade Marketing Trainee/Romania

Loyalty Marketing Trainee/Romania

IT Application Support Engineer/Romania