Web: www.accenture.com/ro-en/Careers/careersaiss


Adresa: Multinvest Business Center, Strada Aurel Filimon, 19A,  Târgu Mureș 540035


Contact: cluj.careers@accenture.com


Profilul companiei:

Divizia Accenture Industry X este o direcție inovativă în Accenture, care face posibilă transformarea digitală a business-ului clienților utilizând tehnologii smart & connected aplicate în proiecte din sfera: Smart Products, Rail Automation, Digital Manufacturing, Automotive sau Robotics. Are ca obiect de activitate transformarea digitală prin dezvoltarea unor noi ecosisteme și modele de afaceri pentru clienții companiei. Divizia este în continuă evoluție, având peste 850 de angajați în birourile din Cluj-Napoca, Târgu-Mures și Timișoara.

Mesaj pentru participanti:

Pe 16 noiembrie, în cadrul Noaptea Companiilor, ne deschidem porțile (virtuale sau nu) pentru a te invita în lumea noastră: Smart Products, Rail Automation, Digital Manufacturing, Automotive sau Robotics
Ce ne propunem la Accenture Industry X? Transformăm afacerile clienților noștri printr-o abordare smart & connected, proiectând noi ecosisteme și modele de afaceri. Cu peste 850 de specialiști în Cluj-Napoca, Târgu-Mures și Timișoara, suntem pregătiți să te impresionăm cu direcția noastră inovativă în tehnologie.

Vino să descoperi forța schimbării și să simți pulsul transformării digitale alături de noi la Noaptea Companiilor. Te așteptăm să împărtășim viziunea și pasiunea noastră pentru un viitor mai strălucit și conectat!

Program:

16:00 – 19:00 – Networking

16:00 – 19:00 – Demo: Agile Manufacturing

16:00 – 19:00 – Demo: Retrofitting

17:00 – 18:00 – Speed dating – Let’s talk about your interests. You name it, and we will answer.

17:00 – 19:00 – Title: “The Key to Your Future Lies in the Past”

Escape Room-Style Interview Game Designed for a Team of Three Participants

18:00 – 18:30 – Find your inspiration in people and in their stories

18:30 – 19:00 – Networking

19:00 – 22:00 – Game and pizza night

Register here!


Domeniul de activitate: IT