Web: https://www.eon-romania.ro/ro/cariera.html


Adresa: Bulevardul Pandurilor nr. 42, Tg. Mureș


Contact: recrutare@eon-romania.ro


Profilul companiei:

WE has no limits

E.ON este unul dintre cei mai puternici operatori ai rețelelor și a infrastructurii energetice europene, precum și un furnizor de soluții avansate pentru mai mult de 50 de milioane de clienți. Suntem prezenţi în 15 țări și avem un total de peste 75.000 de angajați, iar acest lucru ne permite să contribuim activ la accelerarea tranziției energetice în Europa. E.ON își propune să transforme fundamental lumea energiei, pornind cu focalizarea atenției pe două zone de creștere sustenabilă și achiziția companiei innogy. Fiind unul dintre cei mai mari furnizori de servicii energetice din Europa, vom stimula tranziția energetică în România și în Europa. Combinarea expertizei celor două companii va face, de asemenea, ca E.ON să devină un pionier în dezvoltarea de soluții noi și inovatoare, și să atragă cele mai strălucite minți în sectorul energetic.

Pe lângă joburile exclusiv tehnice din domeniul energiei electrice şi gazului natural cu care suntem asociaţi în mod tradiţional (ingineri, electricieni, instalatori), există o mare varietate de poziţii pentru care recrutăm: Vânzări, Financiar, Resurse Umane, Audit, Transformare Digitală, Inovare, Customer Experience, Software Development şi altele.

Umbrela E.ON

În România, sub umbrela E.ON activează mai multe companii precum: E.ON Energie România, Delgaz Grid, E.ON Software Development, E.ON Business Services Cluj-Napoca, şi E.ON Asist Complet.

Ca parte a grupului E.ON, unul dintre cei mai mari jucători internaţionali pe piaţa de energie, suntem una dintre companiile de top care se concentrează pe distribuţia şi furnizarea de energie, crearea de soluţii inovative pentru clienţi şi promovarea surselor regenerabile de energie.

Suntem în România de peste 17 ani, deservim peste 3,2 milioane de clienţi rezidenţiali şi non-rezidenţiali, în peste 3.614 de localităţi, cu o reţea de gaze naturale de peste 23.000 km şi 81.000 km de reţea de electricitate.

Programul Nopții Companiilor @E.ON: Energia Lui Împreună

16:30 – 18:30

Pentru că vrem să vă oferim o experiență memorabilă și informativă, am creat un program interactiv și diversificat, care să răspundă curiozităților și intereselor fiecărui vizitator. Vă vom invita să explorați echipele noastre și să descoperiți lumea E.ON (vom forma echipe și vom discuta la mese rotunde):

  • Recrutare – Veți descoperi secretele procesului de recrutare și importanța adaptării aplicației în funcție de poziția dorită. Aici veți primi sfaturi prețioase pentru a vă face candidatura să strălucească.
  • Employer Branding – Veți afla cum organizăm evenimente în interior și în afara companiei pentru a crește angajamentul și dorința de implicare implica. Veți descoperi ca suntem o echipă unită și ca pot face parte din aceasta.
  • Consultanții de HR – De la Career Path EER la DEGR, vom discuta despre oportunitățile de creștere în cadrul E.ON. Aici veți găsi inspirație pentru propria voastră evoluție profesională.
  • CSR (Responsabilitate Socială Corporativă) – Vom vorbi despre proiectele noastre în comunitate și cum ne implicăm pentru a face o diferență. Suntem mândri de impactul pe care îl avem, iar voi puteți face parte din această inițiativă.
  • Comunicare – Veți descoperi povestea noastră proaspăt încheiată, Via Transilvanica, un proiect care aduce Energia LUI Împreună în continuare. Aici veți afla cum comunicarea este motorul care ne aduce mai aproape de clienți și comunitate.
  • Vizita la Call Center – O experiență unică în care veți vedea cum lucrăm pentru a răspunde nevoilor clienților noștri. Veți înțelege importanța serviciului de calitate și puteți adresa întrebări direct echipei noastre.

Înregistrează-te aici!


Domeniul de activitate: Energetic