Web: https://www.fomcogroup.ro/


Adresa: Str. Principala nr 801/E, 547185, Cristesti, Mures


Contact: locuridemunca@fomco.ro


Profilul companiei:

Am pornit la drum în 2002, ca o afacere de familie și am construit constant, cu răbdare, seriozitate și având mereu ca busolă nevoile și cerințele clienților. Producem și livrăm soluții la aceste nevoi, în loc de simple produse și servicii. De la 3 angajați la finalul primului an de activitate, la 7 angajați în al doilea, am ajuns în prezent la o echipă de peste 230 de persoane dedicate nevoilor dumneavoastră.
Suntem ambițioși, dar dorim să ne dezvoltăm cu responsabilitate față de societate și mediul înconjurător. Clădim durabil, pe baza experienței acumulate, mereu orientați spre viitor.

Mesaj pentru participanți:

Salutări din partea Fomco Group!

Motto-ul nostru este: „ Să construim o comunitate “.
De ce? Am început în 2003 cu 3 angajați, la ultima ediție a Târgului de Cariere, din noiembrie 2023 am ajuns deja la un număr impresionant de 260 de angajați. Datorită ritmului intens de dezvoltare, continuăm angajările în cadrul Fomco Group.

Activăm în domenii diverse și suntem prezenți la nivel national. Astfel, suntem siguri că ți-ai găsi și tu locul în cadrul companiei noastre, atât pe plan profesional cât și personal.

Te așteptăm să povestim despre viitorul nostru împreună!


Domeniul de activitate: Energy, Auto, Real Estate