Web: https://www.hirschmann-automotive.com/en/company/locations/targu-mures


Adresa: DN15C, Sânpaul, jud. Mures


Contact: recrutare@hirschmann-automotive.com


Profilul companiei:

Hirschmann Automotive TM SRL este o filială a Hirschmann Automotive GmbH, care are sediul în Austria. De mai bine de 60 de ani, compania lucrează la progresul industriei auto.

In 2007 a fost deschisă prima fabrică Hirschmann Automotive in Targu Mures și am reușit în acești ani să creștem continuu cifra de afaceri și numărul de angajați, închizând anul trecut cu o cifră de afaceri de 147 milioane de euro. Dezvoltarea în decursul acestor ani nu a însemnat doar creșterea cifrei de afaceri, ci și din punct de vedere al suprafeței și al capacității de producție. În 2007 am început cu 4.000 de mp, prima fabrică TM1, urmând alte creșteri de capacitate în TM1 în 2009, 2011, pentru ca în 2014-2015 să deschidem fabrica din Sanpaul – TM2.1&TM2.2. Anul trecut, a fost inaugurată o nouă hală, de 9.100 mp, iar anul acesta am  inaugurat alți 2.800 mp, ajungând la un total de aproape 35.000 mp capacitate de producție. În decursul acestor ani, Hirschmann Automotive a investit în județul Mureș 90 de milioane de euro.

Suntem un furnizor pentru industria auto, suntem conectați prin pasiune, pentru că noi producem și dezvoltăm sisteme de conectare.  Ce ne dorim să realizăm pentru noi, pentru dvs., pentru mediu, pentru societate? Dorim să dezvoltăm soluții pentru un viitor sustenabil și mobil. Acesta este scopul companiilor Hirschmann Automotive. Și suntem extrem de speciali, nu suntem doar o componentă obișnuită a altor furnizori, ci suntem lideri pe piață, deținem propriile centre de business în vederea furnizării de soluții individualizate clienților noștri. Credem într-un viitor inovator și dorim să fim cei mai buni.

Mesaj pentru participanți:

Dragi prieteni, vă așteptam in vizită la Hirschmann Automotive Târgu Mureș, unde aveți posibilitatea de a descoperi tehnologie de vârf si o echipă pasionată care lucrează la cele mai înalte standarde de calitate.

Va invitam sa descoperiți alături de noi, viitorul produselor auto la Hirschmann Automotive TM!


Domeniul de activitate: Automotive