Web: https://principal33.com/


Adresa: Str. Braila nr. 2-4, Targu Mures


Contact: recruiting@principal33.com


Profilul companiei:

Suntem Principal33 si suntem specializati in resurse IT de inalta calitate, inclusiv consultanta in management, servicii de dezvoltare si suport IT.

In prezent ne desfasuram activitatea din 5 locatii fixe: Targu Mures, Cluj-Napoca, Brasov, Valencia si Barcelona, insa echipele noastre lucreaza si remote din alte locatii.

Oferim serviciile si solutiile noastre, concetrandu-ne pe mai multe industrii, precum: inteligenta artificiala, energie, turism, leasing operational pentru aeronave, etc., clientii nostri beneficiind de resurse de dezvoltare, de servicii si management end-to-end adaptate industriei.

Ne dorim sa sustinem businessul lor din prima luna pana la un ciclu de viata complet, oferind expertii potriviti pe toate nivelurile de senioritate, gata sa se alature echipei clientilor nostri.

Scopul nostru este sa asiguram performanta, integritatea si securitatea produselor clientilor, lucrand cu ei din etapele de proiectare si configurare pana la optimizarea si monitorizarea produselor software.

Oferim colegilor nostri suport in dezvoltarea personala si profesionala prin traininguri si workshopuri interne, prin programe de internship, dar incurajam si obtinerea certificarilor.

Focusul nostru este pe software architecture si development, web, desktop (front-end /back-end/ database/ UI/UX) si mobile development (iOS & Android), quality assurance si Cloud migration, dar si Management consulting si business support/ service management.

Mesaj pentru participanti:

Vă invităm cu entuziasm să participați la evenimentul Noaptea Companiilor, organizat în 17 Octombrie la sediul Principal33!

Această este o ocazie unică de a explora mediul nostru de lucru, de a discuta cu angajații noștri și de a afla mai multe despre oportunitățile de carieră disponibile la Principal33.

Vom organiza tururi ale biroului, vă vom prezenta o parte din echipă și vă vom arăta cum arată o zi de muncă obișnuită la noi. De asemenea, vom organiza sesiuni interactive și workshop-uri care vă vor ajuta să vă dezvoltați abilitățile.

Este o ocazie grozavă de a cunoaște compania noastră și de a vedea dacă cultura Principal33 se potrivește cu ceea ce căutați într-un loc de muncă. Vă rugăm să vă înscrieți și să veniți pregătiți cu întrebări și entuziasm!

Abia așteptăm să vă cunoaștem. Vă așteptăm cu drag la evenimentul Noaptea Companiilor!

Joburile deschise la noi le puteti gasi aici.


Domeniul de activitate: IT Services