Web: https://ubmfeed.ro/


Adresa: Sânpaul nr. 6A, jud. Mureș


Contact: office@ubmfeed.ro


Profilul companiei:

Fabrica UBM Feed Romania, situată în Sânpaul, județul Mureș, a fost construită în urma unei investiții de 15 milioane EUR și a fost inaugurată în primăvara anului 2019. Aceasta are o capacitate de producție de aproximativ 220.000 de tone/an și este dotată cu un flux tehnologic de ultimă generație, fiind cea mai mare fabrică de furaje din Europa Centrală și de Est și una dintre cele mai moderne la nivel european.

Poziționarea geografică a fabricii este deosebit de importantă. Aceasta este ușor accesibilă din toate regiunile țării pentru livrarea produselor finite și, de asemenea, se află într-o zonă cu o activitate agricolă semnificativă, furnizând astfel o piață solidă de materii prime pentru producția de furaje.
Pentru o producție de 220.000 de tone/an, este necesară o cantitate de cereale de aproximativ 130-140.000 de tone/an ca materie primă. Aceste cereale sunt achiziționate în principal din județ și din Ardeal, contribuind semnificativ la dezvoltarea agriculturii din regiune.

Principala activitate a UBM Feed este producția de furaje, împărțită în două categorii: producția industrială și producția pentru gospodării. Producem furaje de înaltă calitate pentru toate categoriile de animale de fermă, inclusiv păsări (pui de carne, găini ouătoare, curcani), porci (pentru îngrășare, reproducție) și rumegătoare (bovine, ovine).
Furajele produse de noi sunt disponibile atât în vrac, cât și ambalate în saci. Oferim ambalaje de 5, 10 și 20 de kilograme, pentru a satisface atât nevoile fermelor mici cât și a fermelor de mari dimensiuni.

Responsabilitatea față de mediul înconjurător și pentru generațiile viitoare reprezintă o prioritate pentru companie. Strategia noastră consecventă de reducere a deșeurilor implică un impact financiar și social semnificativ, contribuind la conservarea resurselor și economisirea energiei.
Suntem o companie sustenabilă și ne concentrăm asupra menținerii unui echilibru între obiectivele economice, sociale și protejarea mediului.
Privim spre viitor și ne angajăm să luăm măsuri împotriva risipei de orice formă, în vederea minimalizării amprentei noastre ecologice. Prin abordarea noastră managerială, ne străduim să satisfacem nevoile prezentului fără a compromite capacitatea generațiilor viitoare de a-și îndeplini propriile nevoi.

Câteva idei despre employer branding-ul nostru:

La UBM Feed Romania șansele de promovare sunt reale! Mulți dintre liderii de nivel înalt și managerii cu responsabilități cheie și-au început cariera în poziții mai juniori sau de bază.

Anual organizăm cursuri profesionale, team-building-uri, si evenimente cum ar Ziua Familiei. Ne impicam in proiecte cu impact social, cum ar fi plantare de copaci si multe alte activitati CSR. Participam la maratoane, motivand colegii la un stil de viata mai sanatos.

Oferim un mediu de lucru sigur și plăcut, respectând un echilibru sănătos între viața profesională și cea personală a angajaților noștri.Transparența și implicarea angajaților în procesele decizionale sunt esențiale. Aceste elemente ne-au ajutat să construim o reputație solidă, care atrage talente potențiale și menține angajații actuali, contribuind la creșterea și succesul nostru durabil.

Mesaj către participanți:

Vino să vizitezi cea mai modernă fabrică de furaje din țară!  Te așteptăm să descoperi inovația din spatele procesului de producție a furajelor de cea mai înaltă calitate. Este o ocazie unică să vezi cu ochii tăi cum se obțin furajele pentru animale, să afli mai multe despre procesul de fabricație și să interacționezi cu experții noștri în domeniu.
După prezentări si turul ghidat al fabricii ești binevenit să savurăm snacksuri pregătite și să povestim liber împreună cu colegii din birouri.
Program:
16:30 – 17:30 – Prezentarea companiei
17:30 – 18:30 – Turul fabricii
18:30 – 19:30 – Discutii libere, networking & snacks
19:30-20:30 – Prezentarea companiei
20:30 – 21:30 – Turul fabricii
21:30 – 22:30 – Discutii libere, networking & snacks

Domeniul de activitate: Productie furaje