Web: promelek.ro


Adresa: Str. Libertății nr. 21, 407035 – Apahida, jud. Cluj


Contact: resurseumane@promelek.ro | marketing@promelek.ro


Profilul companiei:

Cu o experienţă de peste 25 ani, Promelek XXI este unul dintre cei mai importanți importatori și distribuitori de echipamente electrice de calitate pentru instalații electrice de joasă şi medie tensiune. Pe lângă cele peste 45.000 de produse din portofoliul nostru, oferim soluții complete pentru orice proiect de instalație electrică, atât în domeniul rezidențial, office, HoReCa sau comercial, cât și în cel industrial, implicându-ne în consilierea acestora încă din faza de proiectare, până la cea de implementare.

În activitatea noastră, ne bazăm pe cunoașterea temeinică a pieței, know-how-ul acumulat de-a lungul timpului și parteneriatele strategice dezvoltate cu cei mai importanți producători din domeniu. Elementul cheie în obținerea și consolidarea încrederii partenerilor noștri îl reprezintă soluțiile inovatoare de instalații și echipamente electrice performante oferite de echipa noastră pe diferitele segmente ale pieței:

  • rezidențial, hotelier, comercial și office
  • automatizări industriale și eficiență energetică
  • echipare tablouri electrice
  • încărcare vehicule electrice
  • automatizare clădiri inteligente
  • energie alternativă.

Domeniul de activitate: Instalații și echipamente electrice, tabloterie și automatizări pentru industrie, soluții de automatizare pentru clădiri inteligente


Mesaj către participanți:

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, sau pur și simplu ești curios cum e viața la Promelek XXI, te așteptăm cu drag la sediul nostru din Apahida!

Vei avea ocazia să discuți față în față cu colegii noștri despre activitatea firmei și soluțiile pe care le oferim, precum și posibilitățile de specializare și dezvoltare profesională de care ai putea beneficia ca membru al echipei noastre.

În cadrul evenimentului vei putea simți pulsul firmei participând la diverse prezentări interactive și dezbateri pe teme de actualitate, precum eficiența energetică, soluțiile de mobilitate electrică, sistemele fotovoltaice, soluțiile de automatizare pentru clădiri inteligente, tablourile electrice de automatizare pentru industrie și multe altele.

Înscrie-te acum și hai să ne cunoaștem!

Promelek XXI – o nouă stație în cariera ta!

Prezentările și discuțiile se vor repeta de 2 ori, începând cu ora 15 și 18, iar autobuzele sunt programate să ajungă la noi în jurul orelor 15:00, 18:00, 19:30 și 21.00

Pentru a putea beneficia de o experiență cât mai completă, te invităm să te înscrii cu ajutorul formularului de mai jos.

https://forms.gle/SPQShXMHrqjcufjs8

* Ne rezervăm dreptul de a modifica programul.


Locuri de muncă:

https://promelek.ro/cariere

Inginer soluții fotovoltaice

Manager de zonă PH, IL, BZ, DB – segment proiecte

Lucrător gestionar

Manager de zonă București – segment distribuție

Inginer soluții tehnice – ofertare (București)

Inginer soluții tehnice / Analist servicii ofertare

Manager de zonă AB, SB, BV – segment distribuție

Electrician montator de instalații automatizate