Fastenal Europe Romania | Noaptea companiilor

Companie: Fastenal Europe Romania

Web: www.fastenal.com


Adresa: Str. Tăietura Turcului, nr. 47, Cluj-Napoca


Contact: Ciprian Morutan – District Manager South East Europe, Switzerland & the Middle East
E-mail: cmorutan@fastenal.com
Tel.: 0740 840 853


Profilul companiei:

Fastenal este o companie cu sediul în SUA care operează la nivel global în domeniul distribuției industriale, gestionarii stocurilor de inventar și lean management. Clienții noștri sunt doar companii gigant în domeniul producției industriale și poți găsi aceeași mentalitate de învingător în toate cele 2300 de locații care Fastenal le are în toată lumea și în cei peste 24.000 de colegi pe care îi avem. În orice moment poți urmări evoluția companiei noastre listate în bursa din New York sub acronimul FAST pentru a te convinge de succesul care îl avem la nivel global. Fie ca ești la început de drum în cariera ta sau deja ai un bagaj impresionant de experiență în vânzări, noi avem o poziție disponibilă pentru tine în compania noastră.


Domeniul de activitate: Distribuție industrială


Mesaj către participanți:

Esți interesat sa îti investești talentul într-o companie care va investi în tine?

Dacă da, atunci citește în continuare despre oportunitățile de carieră din Fastenal. Când Fastenal și-a început parcursul, în 1967, am fost printre cei mai mici distribuitori de organe de asamblare din orașul natal. Acum, după mai bine de 50 de ani, am reușit sa depășim concurența și să ne plasăm în topul distribuitorilor industriali la nivel global. Cum se poate explica aceasta performanță? Fondatorul companiei, Bob Kierlin, a spus că “nu au fost produsele care le-am vândut, nu a fost felul în care am distribuit produsele, ci a fost încrederea pe care am acordat-o oamenilor”. Am reușit să ajungem în topul distribuitorilor globali, dar nu am pierdut niciodată din vedere faptul că oameni simpli pot face lucruri extraordinare, dacă li se oferă șansa. Totul începe cu 3 angajamente pe care le luăm față de colegii noștri

1.      Training-uri – investim în resurse pentru ca tu să îți dezvolți calitățile și să îți urmezi țelurile carierei

2.      Ownership – îți oferim puterea de a lua decizii, de a îți asuma riscuri și de a gândi precum un antreprenor

3.      Promovare – prezentarea posibilităților de creștere în carieră, promovare și creștere în cadrul companiei

Trebuie să ții minte un singur lucru – peste 95% din Managerii Generali pe care compania îi are la nivel global, au început pe poziții de entry level și au fost promovați din interiorul companiei.


Program în cadrul evenimentului:

Program de vizitare: 14.00 – 24.00

Vă așteptăm în cadrul evenimentului Noaptea Companiilor la sediul Fastenal!

Joburi:

Outside Sales Representative

Warehouse support

Sales Support

Branch Operations manager

Account Specialist