MOL ROMANIA

Web: https://molromania.ro/ro


Adresa:
Sediul Central – Bd. 21 Decembrie 1989, Nr.77, Camera C.1.1
Clădirea C-D The Office, Etaj 1, Cluj-Napoca


Contact:
+40 264 407600
receptie.cluj@molromania.ro


Profilul companiei:

MOL România este o subsidiară a MOL Group și una dintre cele mai importante companii petroliere din România, cu o prezență de peste 20 ani pe piața autohtonă. MOL România are un portofoliu extins de produse și servicii în domeniul comerțului de carburanți, lubrifianți, produse petrochimice și bitum. În prezent, compania este prezentă pe piaţa din România cu un număr de 226 stații de servicii, 2 depozite de carburanți, la Giurgiu și Tileagd și un terminal LPG la Tileagd. MOL România a fost prima companie petrolieră care a implementat un program de loialitate, MOL MultiBonus, recompensat de 2 ori cu locul I pentru calitate în clasamentul programelor de loialitate din România în cadrul cercetării de piață QUDAL. Începând cu anul 2017, MOL România este parte a proiectului NEXT-E care vizează instalarea a 40 de stații de încărcare pentru autovehicule electrice. MOL România este un membru activ al comunităților în care operează, printr-o platformă extinsă de programe sociale precum Premiul Mentor, Program pentru Sănătatea Copiilor sau Permis pentru Viitor. MOL România are sediul social la Cluj-Napoca, sediul de business la București, un sediu administrativ la Arad și un număr de aproximativ 250 de angajați proprii.


Domeniul de activitate: Industria petrolieră


Mesaj către participanți:

Știai că suntem prezenți aici, în Cluj, de aproape 20 de ani și că ne găsești într-unul dintre birourile moderne ale clădirii The Office, unde 70 de colegi MOL se dedică zi de zi strategiei de transformare MOL Enter Tomorrow 2030?

Te-ai gândit vreodată că, într-o organizație din domeniul petrol și gaze, 45% dintre angajați sunt femei? Vrei să vezi în acțiune motorul uneia dintre cele mai mari companii din Romania?

Dacă te îndeamnă curiozitatea să afli mai multe despre noi, vizitează-ne în cadrul evenimentului Noaptea Companiilor și află direct de la noi ce înseamnă să lucrezi pentru una dintre companiile cele mai dinamice din Europa Centrală și de Est.


Program în cadrul evenimentului:

Prezentarea companiei MOL, cu Kinga Mureșan, Culture Ambassador MOL Romania

Află cine este grupul MOL, care este activitatea MOL în România și care sunt valorile și cultura organizațională ale companiei, chiar de la Ambasadorul Cultural MOL în România, Kinga Mureșan.


Prezentarea job-urilor disponibile în companie

Află cum este să lucrezi la MOL chiar de la potențiali viitori colegi. De la ei vei înțelege cel mai bine ce ai avea de făcut într-un anumit rol la MOL, cum se derulează cele mai importante sarcini de lucru și, bineînțeles, care este atmosfera de lucru la noi.


LEAN intro

Dacă vrei să afli ceva mai mult despre conceptul LEAN – de unde a pornit, ce înseamnă și ce beneficii aduce în procesul de lucru – te invităm să îl asculți pe trainerul nostru LEAN, Botond Asztalos.


Prezentarea diviziilor și produselor MOL

Ai ocazia să înțelegi ce înseamnă MOL Romania, care sunt diviziile de business ale companiei și principalele produse și servicii oferite de noi. Pe unele dintre cele mai gustoase, le vei și savura – cafeaua Fresh Corner și cele mai savuroase gustări Fresh Corner

Ai ocazia să te înregistrezi și să primești pe loc cardul MOL Multibonus și UNTOLD, cu nenumărate beneficii, printre care se numără reducere la carburant și la cafeaua Fresh Corner până la finalul anului sau reducere la achiziționarea de produse promoționale Untold. Desigur, sunt incluse și avantajele clasice ale programului MultiBonus.

La final, relaxare! Dacă ți se va părea că ai obosit după acumularea de multe noi informații, nu îți face griji: te așteaptă un masaj de relaxare înainte de plecare, unul dintre beneficiile de care se bucură colegii noștri. 

Și, ca să-ți amintești de noi cu drag, avem pentru tine și un mic dar special. 


Pentru a ne confirma prezența la eveniment, te rugăm să te înregistrezi aici alegând unul dintre intervalele orare.
*
16:30 – 17:30
18:30 – 19:30
20:30 – 21:30
22:30 – 23:30


Te așteptăm cu drag!
Echipa MOL Romania

17 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.